Startpagina

donderdag, september 08, 2011

Musea in Nederland

Het Gouds museum wordt wellicht in de ban gedaan door andere musea omdat ze een schilderij hebben verkocht om faillissement te voorkomen.

Waar halen ze de gore moed vandaan, stelletje hufters .......

Het Rijksmuseum is al jaren onbegaanbaar omdat ze daar een museum Noord-Zuidlijn aan het aanleggen zijn dwars door hun collecties heen.........stelletje non-valeurs.

De directeur van het Rijks en het Stedelijk in Amsterdam moet zich de kop van de romp schamen, stelletje nitwits. Zij gooien ons schatten te grabbel. Ik wil graag de discussie met ze aan hoe ze onze musea te grabbel gooien en onbereikbaar maken voor de toeristen van deze gehele aardbol, die ook willen genieten van onze meesters van de schilderkunst.

Laten ze hun grote bek maar houden tegen het Goudse museum dat ik volledig steun, want onze fraaie regering laat alle musea de grond in zakken door die aap van een Wilders.

Ik stel voor dat al die museumdirecteuren die niks presteren en alleen maar zeiken tegen een directeur die zijn verantwoordelijkheid neemt, per direct vluchten naar Niger, kunnen ze lekker over vage Berber kunst debatteren met Kadaffi.

Geen opmerkingen: