Startpagina

maandag, september 05, 2011

Bali - Een paradijs in de tropen

Ik lees net dat er op Bali 18 lichamen in de koelkast worden bewaard van buitenlanders die op Bali zijn overleden, maar waarvoor niemand is komen opdagen om ze te identificeren.

Een van de slachtoffers is een vrouw, gevonden in een hotel in Kuta, bij wie maar liefst 82 bolletjes Crystalmeth werden gevonden tijdens de autopsie. Dat doet me denken aan een passagier op Schiphol die laatst werd aangetroffen met 125 bolletjes van diezelfde rotzooi. Hij heeft het wel overleeft, maar ja. De Balinese autoriteiten denken niet dat iemand haar komt identificeren, alleen het drugssyndicaat zal het spul helaas moeten missen.

Geef al die rotzooi gewoon vrij, iedereen weet langzamerhand wel wat een goor spul Crystalmeth is lijkt me.

Even de feiten, wat is Crystal Meth:
Crystal Meth is een drug die wordt gemaakt van huishoudmiddeltjes. De ingredienten kunnen in bijna elk huishouden gevonden worden. Er wordt een mix gemaakt van anti-vries middel, alkaline(inhoud van batterijen), anti-hoestmiddel, lucifers en kattegrit. Producten die je normaal nooit in je lijf zou willen hebben, zorgen er samen voor dat de gebruiker zich tijdelijk heel energiek voelt. Na een keer gebruiken vraagt je lichaam om meer en kun je niet meer zonder deze giftige mix.

Geen opmerkingen: