Startpagina

woensdag, december 06, 2006

SuperClubs Breezes Jibacoa - Eten en drinken

He, daar hebben we de kokosnoten weer, athans de schijnvruchten die om de eigenlijke noot heen zitten. De bruine kleur die wij kennen zit verstopt onder de schil. Op verzoek wordt er 1 voor je opengemaakt en kun je het sap drinken, eventueel aangevuld met een ongezonde dosis rum. En dat 's ochtends op het strand. Ook wilde de tuinman graag het kokosvlees voor je uit de schijnvrucht snijden met zijn vlijmscherpe machete, zodat je de witte kokos als kauwgom kon gebruiken.


Tegen lunchuur komt 1 keer per week het speenvarken op de barbeque. Ontzettend lekker. Broodje warm vlees noemen wij het ook wel thuis, hier noemen ze het een Cuban sandwich.


De barkeepers en keeperessen zijn onvolprezen, ga het zelf maar eens proberen, al die heerlijke mixen en ander vochtig vertier. Hier wordt een Spanish Coffee in elkaar gezet uit alle componenten. Pas op, van deze versnapering ga je gelijk dubbel zien als je niet oppast. Mijn rummetje cola lijkt hierbij vergeleken wat saai, maar wel mmmmmm.De Pina Colada links mag natuurlijk niet ontbreken, deze was aanmerkelijk sterker dan die op het strand.


Het restaurant voor het ontbijt, eventueel de lunch en het diner. Je kunt hier niet zien dat je ook in de buitenlucht kunt zitten aan tafels op de veranda, heerlijk luchtig.


De koks luisteren naar je wensen en maken desgewenst ter plekke iets voor je klaar (show cooking..).


Neem een lekker broodje bij je eten....om het vet te neutraliseren.


Eens per week de nadruk op visgerechten, ja je ziet het goed, de sushi's spatten om je oren. Je ziet ze hier niet, maar ook de gamba's en de gebakken mosselen waren meer dan voortreffelijk.


Pasta freak? Nou dan neem je toch gewoon een lekker bordje spaghetti?


Fruit: papaya, fris smakende mini-banaan, guaves, grapefruits, kortom voor elk wat wils.


Jazeker, ook zoete desserts kun je hier samenstellen, Canadian style, er ligt meer dan genoeg.


Hey you!!! Stukje taart De Meij?


Geen opmerkingen: