Startpagina

woensdag, februari 17, 2010

Rofco B20 of B30

Zoals mannen maanden lang kunnen emmeren of ze een vierdeurs of een sportmodel zullen kopen, benzine of een TDI, een auto of een vervoermiddel, zo kunnen de leden van Bakkerswereld zich druk maken over het feit of het nu een B20 of een B30 moet worden.
Over de brandstof gaat het niet, want het is een elektrische bakoven. Het gaat ook niet over het aantal deuren, nee het gaat over hoeveel broden je in een origami opstelling achter je bakdeurtje kunt krijgen.

Dat ook bij dit product sprake is van een wapenwedloop ligt voor de hand. Het is alsof je buurman net nadat jij de HISWA hebt bezocht, opeens melding maakt van de aanschaf van een motorhome waarvan een ieder zich afvraagt of het wel zo handig is met deze vrachtwagen de oude stadskernen in Europa te bezoeken. En dat terwijl jij net toe bent aan een vouwwagen op luchtbandjes.

Het lijkt ook op Tweakers.net waar de gigahertzen als rijpe appelen uit de lucht vallen en waar het forum meldt dat er sinds gisteren een nog sterkere grafische kaart kan worden aangeschaft.

Het zal wel in de menselijke natuur zitten, waarmee ik maar wil zeggen dat een B20 natuurlijk niet wordt besteld als er een B30 bestaat waarin je nog meer broden kunt bakken en die natuurlijk een veel mooier plaatje oplevert na wat digitale fotografie. Dat er ook een B40 bestaat is wel in mijn huis doorgedrongen, maar die komt pas weer ter sprake als meer dan 65 % van het forum de B30 heeft besteld. Tegen die tijd is mijn creditcard toch niet meer geldig.....

Geen opmerkingen: