Startpagina

vrijdag, mei 11, 2007

Koken in 22th Street

In Nederland openen er allerlei kookwinkels, culinair is hot en dat is verder prima. Maar een bedevaartplaats is deze winkel in 52 West, 22th Street NYC.

De sfeer is uniek, stapelen en geen franje. Denk maar niet dat deze winkel wordt overgeslagen bij een bezoek. Taartvormen, icings, bruiloftstaarten, chocola en alle essences die je zoekt. Eigenlijk is deze winkel zo maf dat een nauwelijks kokende poeet er ook van alles kan beleven. Zelfs het afrekenen is een gebeurtenis en de man die de hele tijd achter zijn bureau vage afspraken zit te maken, is een studieobject op zich.

Kinderfeestje? Neem een leuke bakvorm en bak een beer.

Zie je al die tabletten chocola? Allerlei kwaliteiten, zoek uit en pak mee.

Bakvormen tot je een ounce weegt. Als je wilt bakken uit al die prachtige Amerikaanse boeken zijn dit natuurlijk de meest geschikte maten. En de dollar staat laag..

Vanille extract, sinaasappel, ik herken sommige van deze flesjes uit de keuken hier. Ja vrienden, ik heb me een breuk gesjouwd. Je denkt toch niet dat die prive taxi naar JFK voor de luxe was? Het was harde noodzaak, anders had ik nu met een gemankeerde rug in een herstellingsoord gezeten.

Geen opmerkingen: