Startpagina

zaterdag, april 16, 2011

Mooi muziekfestijn in Den Haag - Life I live 2011

Op 29 april 2011 is het weer feest in Den Haag en omstreken. In de vooravond krijgt een ieder weer de kriebels om naar de muziekpodia te vertrekken.  De echte kenners weten natuurlijk dat we vroeguh spraken over de 'KoninginneNach', maar die is ter ziele.

Iedereen dacht, dat gaat mis. Waar blijft de muziek? Mijn buurman dacht er anders over en ging fiks aan de slag. Ongelooflijk, in zo'n korte tijd toch weer een geweldig spektakel uit de grond stampen.

Ok, ik heb begrepen dat het zeker niet zo grootschalig wordt als voorheen, maar dat concept bevalt mij eigenlijk wel. De avond dat ooit Ilse de Lange en Anouk optraden, herinner ik me nog goed. Angstige taferelen, verstopte straten en zelfs het afgelasten van het Anouk optreden vanwege de drukte. En na afloop van het geheel een minder fijne sfeer met veel blauw op straat.

Een mooie herinnering is ook die 29/4 dat het rond het vriespunt (!!!!) was om 23.30 bij Susan Tedeschi. Het leek wel winter. De apparatuur haperde door deze weersomstandigheden.

Ik hoop dat al deze herinneringen worden aangevuld met een succesvol Life I Live festival. Tenslotte is de single 'The life I live' nauw verbonden met Den Haag (kent u Q65 nog?) en het was een van de eerste singles die mijn zus in haar collectie had. Ik heb het plaatje pas later tweedehands gekocht bij Concerto in de Utrechtsestraat in Amsterdam.

Wie weet zien we elkaar bij het blues podium tegenover de Hofvijver, ik vermoed dat ik daar de meeste tijd ga doorbrengen

Geen opmerkingen: